Case din lemn

Avantajele detinerii unei case din lemn rotund

Case din lemn rotund: Confortabile, călduroase, ecologice, casele din buşteni se pot constitui într-o alternativă viabilă a construcţiilor clasice.Confortul termic şi fonic este dat atât de calitatea lemnului cât şi de tehnica specială de îmbinare, ceea ce duce la un avantaj uimitor: NU MAI ESTE NECESARĂ IZOLAREA INTERIOARĂ SAU EXTERIOARĂ A CASEI!

Case din lemn rotund: Odată montată casa pe fundaţie, trebuiesc adăugate doar uşi şi ferestre, învelitoarea acoperişului, după dorinţă, utilarea băilor după gustul dumneavoastră (nu sunt absolut necesare gresia şi faianţa), si va puteţi muta!

Case din lemn rotund: Datorita proprietatii de contragere a lemnului, in proiectarea si construirea unei case din busteni trebuie multa atentie. Scazamantul lemnului este o proprietate naturala a cestuia si nu afecteaza rezistenta constructiei. Dar in timp, prin uscarea naturala a lemnului, pana la punctul de adaptare cu mediul unde este amplasata casa, un perete inalt de 250 cm poate sa scada cu pana la 15 cm (6% din inaltimea sa). Scazamantul lemnului nu afecteaza nici una dintre lucrarile orizontale interioare (podele, grinzile de sustinere, etc) dar afecteaza orice alta lucrare verticala (geamuri, usi, seminee).

Case din lemn rotund – Detalii generale

Case din lemn rotund: Bustenii folositi la constructia caselor sunt in diametru mediu de 30 cm, lemn verde. Fiecare bustean este selectat individual, decojit si tratat cu solutie de tip Resistol, impotriva fungilor, insectelor, mucegaiului.

Case din lemn rotund: Tehnica folosita la construirea caselor este tehnica de copiere a busteanului unul in celalat si imbinarea sa prin metoda Norvegiana (sau Suedeza dupa alte standarde). Izolatia casei se face in canalale dintre busteni, cu vata minerala.

Case din lemn rotund: Optiunea pentru o casa “ECOLOGICA” de acest gen este motivata prin argumentele conceptelor ecologice si ale modei rustice in expansiune, prin tendinta omului modern de a se intoarce la natura in prag de mileniu III. Lemnul “nature” optimizeaza climatul interior al casei, sporeste gradul de confort termic si protectie fonica.

Case din lemn rotund: Spatioase si aspectuoase

Case din lemn rotund: La interiorul spatiilor functionale, relieful bustenilor se regaseste decorativ, bine pus in evidenta cu precadere in incaperi cu dimensiuni mari. Cu o structura solida, grad inalt de rezistenta la seisme, linii ferm definite, lemn atent ales, totul pus in practica dupa un proiect original – iata cateva caracteristici ale acestui tip deosebit de casa. Sistemul de tamplarie ales, din lemn de rasinoase stratificat, cu geam termopan este intr-o perfecta armonie cu natura casei.

Case din lemn rotund: Asistenta tehnica asigurata de firma noastra pe toata durata realizarii structurii, pentru alegerea variantei complete de materiale si finisaje pe marimea bugetului si a exigentei proprietarilor.

The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.